Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN NECTARIST ACADEMY

1. De verkoper

De webwinkels www.nectarist.be en www.nectarist-academy.be zijn eigendom van de vennootschap Pro-Polis BVBA met maatschappelijke zetel in 2800 Mechelen, Pareipoelstraat 76. Gsm: 0486 688 297. Ondernemingsnummer: 0643.730.404. Bankrekeningnummer: BE62 0689 0403 3761.

De fysieke winkel is gelegen in de Mechelsbroekstraat 21, 2800 Mechelen.

2. Toepassing

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

3. Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW. Er worden geen betaalkosten aangerekend.

Nectarist kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

4. 30 dagen bedenktijd

Nadat je inschrijving voltooid is, krijg je 30 dagen bedenktijd. Als je in deze periode beslist om te stoppen met deze online basiscursus imkeren, stuur je een mail naar [email protected] en storten we je inschrijvingsgeld integraal en binnen de 10 werkdagen terug.

5. Inhoudelijk luik cursus

De basiscursus imkeren werd opgemaakt door Johan De Vleeshouwer, gediplomeerd imker en zaakvoerder van Nectarist. Zijn jarenlange ervaringen werden verwerkt in online instructievideo's en een cursustekst.

Concreet wordt het volgende aan de cursist aangeboden:

  • 4 grote delen met in totaal 17 hoofdstukken
  • 99 bevattelijke instructievideo's + uitgeschreven uitleg
  • 6 vrijblijvende praktijkdagen, gekoppeld aan de vooruitgang van de cursisten
  • Een cursustekst van +160 bladzijden. Deze wordt ter beschikking gesteld, nadat de proefperiode van 30 dagen is verlopen.
  • 1 jaar toegang tot al het online cursusmateriaal (verlengbaar)
  • 5% korting op alle aankopen via de verwante speciaalzaak www.nectarist.be
  • 1 jaar toegang tot een besloten facebookgroep met mede-cursisten, verlengbaar
  • Ondersteuning bij al uw vragen door Johan en zijn team

Er zijn zeer veel visies op het imkeren en bijhorende imkermethoden. De cursus is opgebouwd vanuit de focus op de overleving van de honingbijen zelf, vertrekkende vanuit de inzichten en ervaringen van de imkers van Nectarist.

Alhoewel de lesgever gediplomeerd is, kan Nectarist momenteel geen certificaten uitreiken die erkend worden door de Vlaamse overheid. De regelgeving is in die zin nog niet aangepast aan online en digitale leermethodes.

6. Bevestiging bestelling

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je automatisch toegang tot het online leerplatform.

7. Betaling

Een bestelling wordt onmiddellijk via onze webshop www.nectarist.be afgerekend.

8. Klachten

Alle opmerkingen betreffende de factuur of de geleverde diensten moeten binnen de 5 werkdagen bekend worden gemaakt aan Nectarist. Tel. 0468 47 16 67 of via mail: [email protected]

9. Geschillen

Op alle rechtsbetrekkingen tussen Nectarist en de klant is het Belgisch recht van toepassing ongeacht het land waaruit de bestelling wordt geplaatst. Bij eventuele geschillen zijn de rechtbanken van Mechelen bevoegd.